Фото:Како изгледал Мендух Тачи во младоста…

Фотографија од младостаНа фотографијата актуелниот претседател на ДПА, тогаш младиот Мендух Тачи, се дружи во Швајцарија заедно со уште неколку пријатели од албанската патриотска илегала. Што мислите колку години има тој на оваа фотографија? Дали се менува со тек на времето или не? Дали годините ги издаваат неговите години?На фотографијата актуелниот претседател на ДПА, тогаш младиот Мендух Тачи, се дружи во Швајцарија заедно со уште неколку пријатели од албанска

Пронајдете не на следниве мрежи: