ФОТО:Како на матурската вечер изгледале Бијонси,Обама,Тупак,Ријана,Бред Пит…

Loading...

Матурската вечер буди посебни спомени- тијеџерските соништа претворени во една ноќ, големи очекувања, дружење, прилика за облекување на својата прв

loading...
Loading...