Фото:Лавица спасува мало лавче!

Малечкото лавче падна во провалија, но имаше среќа и се задржи. Неговата мајка му помогна да не падне во провалија. Погледнете како: Малечкото лавче падна во провалија, но имаше среќа и се задржа. Неговата мајка веднаш повика помош. На помош дојдоа уште неколку лавови. Се обидуваа по секоја цена да го спасат малото лавче, и на крај со здружени сили успее во тоа. На фотографиите можете да ја погледнете пожртвуваноста на лавовите:

Малечкото лавче падна во провалија, но имаше среќа и се задржа. Неговата мајка веднаш повика помош. На помош дојдоа уште неколку лавови. Се обидува

Пронајдете не на следниве мрежи: