Фото:Лубениците заштитени со безбедносни камери

Запазете го мометнот со овој  современ лубеничар! За да ги заштити лубениците од кражба, ставил лист на кој испишал дека објектот е под видео надзор! Сигурно се прашувате каде ли уствари ја поставил оваа камера?!
Запазете го мометнот со овој  современ лубеничар! За да ги заштити лубениците од кражба, ставил лист на кој испиш

Пронајдете не на следниве мрежи: