Фото:Маид веќе три дена деноноќно помага во одбрана на Орашје!

Финалистите на музичкото шоу „Икс-фактор“, Босанецот Маид Хеќимовиќ, во изминатите денови им помагаше на неговите сограѓани во одбранат

Пронајдете не на следниве мрежи: