Фото:Металург реализираше успешна хуманитарна акција-Собрани се 8 тона артикли!

Металург вчера реализираше исклучително успешна хуманитарна акција во која се собрани 2 тона вода и 6 тона други потребни артикли. Помошта е намене

Пронајдете не на следниве мрежи: