Фото:Некој плаче за леб, а некој за црн iPhone

Можете ли да претпоставите зошто ова девојче плаче? Кога во рака има ново неотпакуван iPhone 5? Некои деца плачат за играчка, за леб, додека ова девојче плаче зошто нејзиниот телефон не бил во црна боја.

 
 
 
 
 Можете ли да претпоставите зошто ова девојче плаче? Кога во рака има ново неотпакуван iPhone 5? Некои деца плачат за и

Пронајдете не на следниве мрежи: