Фото:Неочекуван стајлинг на Ким Кардашијан:Стилистите останаа подзинати…

Loading...

Веќе сме навикнати Ким Кардашијан речиси секогаш да изгледа беспрекорно, но дури и тоа се случува да падне на кратко. За време на пауза од снимањето на нејзиното реално шоу, Ким излезе и сите ги изненади со нејзиниот изгледОвие естравагантни сандали Ким ги придружуваше со едноставен црн фустан. Иако ова се интересни и доста впечатливи сандали, сепак критичарите сметаат дека тоа не е најдоброто решение на Ким.
Овие сандали многу подобро се вклопуваат кај дами со долги нозе а не со нозе како на дамата Ким. Извини Ким, но овој пат погреши!

 

Овие естравагантни сандали Ким ги придружуваше со едноставен црн фустан. Иако ова се интересни и доста впечатливи сандали, сепак критичарите с

loading...
Loading...