Фото:Неверојатно – Ова е човекот со најголем пенис во светот!

43- годишниот Џон Фалкон од Америка е човекот со најголемиот пенис на светот.43- годишниот Џон Фалкон од Америка е човекот со најголемиот пенис на светот. Должината на својот пенис изнесува неверојатни 34 сантиметри, и тој доби една неверојатна понуда.
Верувале или не, овој човек доби понуда од еден музеј во Исланд кога тој ќе умре да го изложи својот „алат“ како експонат.
Џон Фалкон бил поласкан од оваа понуда и ја цени посветеноста на музејот. За него би претставувало вистинска чест неговата машкост да биде изложена во овој музеј.
Тој додава дека скоро секојдневно добива понуди од порнографската индустрија, но тоа и не треба да не чуди со оглед на тоа дека неговиот пенис во опуштена состојба е цели 24 сантиметри, додека пак кога е во ерекција, должината изнесува цели 34 сантиметри!
Инаку, овој музеј во Исланд е познат како Музеј на пенисите и е отворен во 1997-ма година. Токму во овој музеј се изложени над 300 експонати на машки полови органи.43- годишниот Џон Фалкон од Америка е човекот со најголемиот пенис на светот. Должината на својот пенис изнесува неверојатни 34 сантиметри, и тој д

Пронајдете не на следниве мрежи: