Фото:Откриен нов уред кој ве заштитува од бесни кучиња!

Нов уред за заштита од агресивни кучиња и мачки со висок ултразвук 25 Khz и јачина од 150 dBНов уред за заштита од агресивни кучиња и мачки со висок ултразвук 25 Khz и јачина од 150 dB, што луѓето не го слушаат а ги прогонуваат агресивните кучиња, мачки и други животни. 
Освен за заштита може да се користи и како условен рефлекс, односно за дресирање на вашите домашни миленичиња.

Овој уред им прави лошо чувство на животните, но не и болка. Со овој уред може слободно да се шетате каде што сакате, без страв и опасност од агресивни животни.
Уредот работи на батерии од 9V со трајност на батеријата од 6 до 9 месеци со светилка која служи за ноќниот период. Тежи:80g Размер:125x35x22
Нов уред за заштита од агресивни кучиња и мачки со висок ултразвук 25 Khz и јачина од 150 dB, што луѓето не го слушаат а ги прогонуваат агреси

Пронајдете не на следниве мрежи: