Фото:Овој секси постерот е забранет за филмска промоција, а погледнете и зошто!

Бидејќи е премногу секси, постерот со актерката Ева Грин за филмското остварување „Sin Sity 2“нема да биде користен за промоција на филмот…Убавата Ева на постерот позира со пиштол во рака , во провиден бел фустан. Американското филмско здружение заклучи дека овој постер е „премногу секси “ за да може да се користи во рекламни цели.- На постерот премногу се гледаат силуетите од нејзините гради, а и брадавиците се очигледно видливи низ провидниот фустан“, оценија во американското филмско здружение.Продуцентската куќа „Vajnstin” до сега објави пет официјални постери за филмот, на кои се Џесика Алба, Мики Рурк, Џош Бролин, Џозеф Гордон и Розарио Досон. Убавата Ева на постерот позира со пиштол во рака , во провиден бел фустан. Американското филмско здружение заклучи дека овој постер е „премно

Пронајдете не на следниве мрежи: