Фото:Падна крв на „X-Factor“!

Loading...

Еден од членовите на жирито Х Фактор Кики Лесандриќ во текот на исцрпувачкото снимање на емисијата почна да му тече крв од нос од замор, а на помош му притрчаа Кристина и Жељко, кои на раце го однесоа до докторската екипа, кои му помогнаа на пеачот да го запре крварењето.Жељко, Кристина и Емина брзо реагирале и притрчале за помош, а продуцентите веднаш повикале доктори. Како што дознаваме, Кики на почетокот бил загрижен, но набрзо се свртел на шала и без проблем го продолжил снимањето.

Делови од немилиот натан ќе бидат прикажани во наредната епизода, која ќе се емитува утре во 21: 00 на Сител Телевизија.
Извор:sitel.com.mkЖељко, Кристина и Емина брзо реагирале и притрчале за помош, а продуцентите веднаш повикале доктори. Како што дозна

loading...
Loading...