Фото:Погледнете како изгледа наследничката на Мистер Бин!

Сигурно го паметите Мисер Бин, посебно по неговите гримаси. Но откако ќе ја видите неговата ќерка ќе го побиете мислењето за тоа дека обично се вели дека ќерките личат на татковците. Но ќерката на Мистер Бин или Роуан Атикинсон, воопшто не личи на својот татко, сликите ќе ви го докажат  тоа. Ви ја претставуваме младата  старлета Џеми Аткинсон, кој иопкрај тоа што не личи на својот татко ја наследила неговата харизма.

Сигурно го паметите Мисер Бин, посебно по неговите гримаси. Но откако ќе ја видите неговата ќерка ќе го побиете мислењ

Пронајдете не на следниве мрежи: