Фото:Погледнете зошто сите зборуваат за оваа фотографија

Спортската новинарка Кели Неш, била во посета на Фенвеј паркот, познат стадион за безбол, и решила да се фотографира на самиот врв. Кога ги прегледала своите фотографии забележала дека безбол топче лебди во близина на нејзината глава.
„Фотографијата ја направив за време на тренинг на Ред Сокс. Сакав да се фотографирам таму бидејќи знаев дека тоа ќе го воодушеви моето семејство. Токму кога сакав да им испратам ММС порака, забележав дека има топче до мојата глава, и се насмеав.“- вели Кели.
Фотографијата стана сензација на сите портали низ светот, а многу скептици велат дека станува збор за фотошоп. Кели на тоа одговара дека има многу попаметни работи отколку да се занимава со монтирање на фотографии. Па вие проценете сами за што станува збор.
Спортската новинарка Кели Неш, била во посета на Фенвеј паркот, познат стадион за безбол, и решила да се фотографира н

Пронајдете не на следниве мрежи: