Фото:Разликата помеѓу мажот и жената

Ова слика кажува се зар не? Кога ќе настапи тишината помеѓу еден пар, еве ги мислите кои им се мотаат низ главите. Како и да е и двајцата го имаат она што го посакуваат иако мислат различно!
Ова слика кажува се зар не? Кога ќе настапи тишината помеѓу еден пар, еве ги мислите кои им се мотаат низ главите. Как

Пронајдете не на следниве мрежи: