Фото:Резиденцијата на Смит од CEI архитектонското биро!

Ова е резиденцијата на  Лефевр Смит. 
Проектот е дизајниран од страна на канадската студио ЦЕИ архитектура. Заврши во април

Пронајдете не на следниве мрежи: