Фото:Rihanna како мала

Ѕвездата позната по споделувањето на слики од интимни или приватни моменти од својот живот, пред неколку дена на својот Facebook профил објави фотографија од нејзиното детство. 
На фотографијата е објавен и коментар кога е направена сликата, 20 февруари, 1988 година. Сликана е во родната куќа на Барбадос и е облечена во црвени памучни тренерки и бели чорапчиња.
Навистина е слатка. 
Ѕвездата позната по споделувањето на слики од интимни или приватни моменти од својот живот, пред неколку дена на својо

Пронајдете не на следниве мрежи: