Фото:Се посрамотиле, а не забележале-12 лошо дизајнирани логоа!

Доброто лого го дефинира и одредува брендот и придонесува имиџ на фирмата, ако нешто ви се вреже во паметот е логото н

Пронајдете не на следниве мрежи: