Фото:Сека со фустан апелира за помош на настраданите!

Сека Алексиќ е позната како голем хуманитарец…Покрај тоа што редовно прави хуманитарни концерти, таа со сета сила се залага и за помош на загрозените од катстрофалните поплави кои ги зафатија Србија, БиХ и Хрватска.
Сека дала неколку донации, но покрај тоа не престанува да апелира на социјалните мрежи да им се помогне на настраданите.
Овој пат Сека тоа го направила на многу интересен начин. Имено таа имала креација од Сузана Периќ, на која се напишани броевите на кои може да се праќаат смс пораки за донации за Србија, БиХ и Хрватска.
Сека за ова дело заслужува едно големо браво.Покрај тоа што редовно прави хуманитарни концерти, таа со сета сила се залага и за помош на загрозените од катстрофалните поплави кои ги зафатија С

Пронајдете не на следниве мрежи: