Фотошоп грешка за Оскар

Loading...

Повеќе не е чудно топ моделите кои се сликаат за големите модни списанија да подлежат на Фотошоп дотерување, но некогаш тоа знае да биде претерано.Сликава е наш кандидат за Фотошоп грешка на годината. Кое е вашето мислење?Сликава е наш кандидат за Фотошоп грешка на годината. Кое е вашето мислење?

loading...
Loading...