Фото:Што не е во ред со оваа сметка-дали ова е еден од најбезобразните келнери на светот?

Loading...

Не е прв пат да слушнеме дека некој келнер измамил некои од гостите. Мислите дека еден од вработените во кафулето си дозволил вакво безобразно однесување.
Тој на сметката како што можете да видите дека наплатил НИШТО или пак во прашање е систем за давање „бакшиш“, кој кај нас не можеме да го видиме? Можеби тоа сеуште не е тренд кај нас, или барем сеуште не е забележано вакво нешто.
Можеме само да кажеме дека доколку ова се случи во Македонија и доколку навремено биде откриен… нема добро да помине.
На следниот ЛИНК може да видите колку чини сексуалното мени во Македонија.

 Не е прв пат да слушнеме дека некој келнер измамил некои од гостите. Мислите дека еден од вработените во кафулето си д

loading...
Loading...