Фото+Видео: Дали ова е морбидно или феноменално? – Да, човекот на моторот е мртов!

Loading...

Последна желба е последна желба, и би требало на секој да му биде исполнета, колку и да му се чини некому дека тоа е бизарно.Били Стендли, американец од Охајо, кој починал на својата 82 годишна возраст, обажавал мотори во текот на целиот свој живот. Колку многу ги сакал моторите покажува и тоа што од својот Харли Дејвидсон од 1967 година не сакал да се раздели дури и на „оној свет“.

Стендли се испланирал внимателно и детално, бидејќи знаел дека ќе умре од рак.
Одлучил да биде погребан во седната положба на својот мотор и тоа во проѕирен ковчег.

Неговото последно возење, било до гробиштата.
За да може огромниот ковчег да биде ставен под земја, Бил купил 3 парцели.
Специјалниот ковчег од плексиглас со помош на дизалица е спуштен во гробот.

Сигурно е дека Бил бил горд што неговите синови и ќерка ја исполниле неговата последна желба и го погребале онака како што тој сакал.

 

Погледнете го видеото:
Били Стендли, американец од Охајо, кој починал на својата 82 годишна возраст, обажавал мотори во текот на целиот свој живот. Колку многу ги сакал м

loading...
Loading...