Фото+Видео: Го промени полот и сега се бори за титулата на Мис на светот

Loading...

 
Амелија Малтепе (23) родена во муслиманско семејство и е израсната во Бангладеш. Уште како дете занела дека е родена во погрешно тел

loading...
Loading...