Фото/Видео: Кајт се здоби со тешка повреда

Дирк Кајт настрада на тренингот на својата репрезентација во дуел со Џонатан Де Гузман.Имено, во текот на еден кондиционен тренинг на холандската репрезентација, имаше судир меѓу Дирк Кајт и Џонатан Де Гузман, подебелиот крај од дуелот “глава со глава“ го извлече Кајт.Имено, во текот на еден кондиционен тренинг на холандската репрезентација, имаше судир меѓу Дирк Кајт и Џонатан Де Гуз

Пронајдете не на следниве мрежи: