Фото+Видео: Момент од кој ти застанува срцето, падобранот се отворил премногу рано

Ова е застрашувачки момент, падобранот на skydiver-от Џејмс Доб беше отворен премногу рано,оставајќи го само неколку с

Пронајдете не на следниве мрежи: