Фото+Видео: Од алкохоличар тежок 210 килограми до вистински шармер и заводник

Loading...

До својата 29-та година Британецот Мајк Вајдби имал голем проблем со килограмите, тој бил тежок неверојатни 210 килогр

loading...
Loading...