Фото+Видео: Одвратна Фејсбук игра

Loading...

Напијте се пиво од ВЦ-шолја!Правилата на оваа игра се пијалокот да се испие на екстремен начин, а при тоа да се предизвикаат пријателите да направат уште нешто бизарно. Секако, се мора да биде снимено.
Кога пивото не ни се допаѓа или кога не е доволно ладно, многумина знаат да кажат дека има вкус на урина, меѓутоа „Некноминате“ бизарната игра чија цел е пивото да се испие од ВЦ шолја.

Правилата на оваа игра се пијалокот да се испие на екстремен начин, а притоа да се со тој чекор направи уште нешто бизарно. Секако сето тоа мора да се сними.
На Фејсбук има многу видео клипови каде што момци и девојки пијат алкохол во неверојатни пози.

 
Секако овој предизвик има и друга намена, а тоа е да се соберат што поголем број лајкови. Најгледано видео овие неколку дена е видеото на кое момчето пие пиво од ВЦ шолјата. 
Погледнете го видеото…
 
Правилата на оваа игра се пијалокот да се испие на екстремен начин, а при тоа да се предизвикаат пријателите да направат уште нешто бизарно. Секако

loading...
Loading...