Фото+Видео: Првиот Албанец кој го промени полот и стана жена

Кујтим Шеху, сега веќе Едона Џејмс ќе остане запишан во историјата на својот народ како прв Албанец кој го променил полот.
– Јас сум од Сув

Пронајдете не на следниве мрежи: