Фото+Видео: Првиот телефон со заоблен екран

Loading...

Samsung го претстави првиот телефон со заоблен екран, наречен Samsung Galaxy Round. Тлеефонот ќе започне да се продава во Кореа уште утре, односно

loading...
Loading...