Фото+Видео: Сара Мејс го покажа својот сексапил!

Loading...

Преку танцот квик степ Сара Мејс ни го откри својот сексапил.Со одличен танц Сара и Мишо оправдано се искачија на првото место со освоени 17 поени.
Веќе неколку месеци активно вежбаат за втората сезона на „Танц со ѕвездите“, какво мислење има Мишо Спасовски за Сара Мејс?

„За Сара има многу да се збори, да ви кажам искрено не знам ни од каде да почнам. Пред се таа е голем професионалец и сака секогаш работите да ги прави до крај исправно и без грешка, без разлика дали станува збор за танцување или пак пеење или пливање, буквално за се. Исто така позитивна работа кај Сара е што навистина брзо учи, зборам за танцот, бидејќи за тоа сум и танцов инструктор и стварно би ја пофалил на тоа поле дека брзо учи и покрај тоа што брзо учи и многу вежба. За да го постигне врвот на тоа што и е пренесено, значи да ги научи и сите детали и ситници и да ги изигра“, изјави танчарот Мишо Спасовски.

Мишо ја пофали Сара Мејс, но што го нервира кај неа?!
„Искрено ништо не ме нервира кај неа освен што некогаш знае да претера со многу вежбање и на моменти да биде панична, а со тоа и мене ме паничи, но дури и тогаш ми е интересна и мила. Морам да кажам дека сум среќен што ми се падна Сара за моја партнерка. Ви благодарам многу за поддршката!“, вели  танчарот Мишо Спасовски за пејачката Сара Мејс.
Погледнете го видеото со нивниот танц во кој ќе ја погледнете пејачката Сара Мејс во едно сосема

Со одличен танц Сара и Мишо оправдано се искачија на првото место со освоени 17 поени.
Веќе неколку месеци активно вежбаат за втората сезон

loading...
Loading...