Фото/Видео: Се соблекоа со цел да ги натераат жените да ги засакаат своите тела

Женско здружение Бар има за цел да ги натера жените да ги засакаат своите тела. Од Бар направиле кампања каде сликале обични жени, полуголи ил

Пронајдете не на следниве мрежи: