Фото:Виенски бал – Елеганција во ритамот на валцерот

Вчера вечер во хотелот „Александар Палас“ во Скопје, се одржа 15-тото јубилејно издание на културно-уметничката манифестација Виенски б

Пронајдете не на следниве мрежи: