Фото:Жарко е геј

Додека, учесниците на Големиот Брат, престојуваат во куќата, надвор од неа почнаа да се шират гласини како помеѓу народот, така и по медиумите. Еден напад на Маја Николиќ врз Жарко да признае дека е хомосексуалец и дека сака мажи стана главна тема по балканските медиуми.
Погледнете каква слика се појави во медиумите овие денови
Додека, учесниците на Големиот Брат, престојуваат во куќата, надвор од неа почнаа да се шират гласини како помеѓу наро

Пронајдете не на следниве мрежи: