Франческо Тоти им овоможил добивка на лото!

Фановите на предводникот на Рома, Франческо Тоти, му се благодарни за посветеноста на клубот и успесите во различните натпреварувања.Како и да е, тие кои што му се најверни навивачи, неговиот роденден го искористиле за финансиска добивка на среќа.
Луѓето кои што ги употребиле бројките на Тоти за лото уплата, можеле да се радуваат.
Интересно, биле извлечени токму бројките, кои што го сочинуваат датумот на раѓањето на овој славен италијански фудбалер.
Заедно со нив, биле извлечени бројките „76“, „27“ и „10“, кои што биле на дресовите со кои се прославил досега.
Навивачите кои што уплатиле лото со нив, за едно вложено, заработиле 4 500 евра.
Тоти е во редовите на римскиот состав од 1992-та година и е најуспешниот во клубот, најдобар стрелец со 290 погодоци и рекордер со 711 настапи за „Волчицата“.Како и да е, тие кои што му се најверни навивачи, неговиот роденден го искористиле за финансиска добивка на среќа.
Луѓето кои што ги употре

Пронајдете не на следниве мрежи: