Францускиот институт во Скопје прослави 40 години постоење и креативна размена помеѓу Франција и Македонија

Loading...

Во пригодна атмосфера и во присуство на многу пријатели, соработници и гости, Францускиот институт во Скопје синоќа го прослави 40 години плод

loading...
Loading...