Фудбалери на Херта спиеле со малолетнички?!

Секс скандал го тресе германскиот фудбал, откако 16-годишно девојче за јавноста откри дека имала секс со неколку фудбалери на екипата на Херта.„Се срамам поради ова што го зборувам, ми се згади од тие луѓе, меѓу нив има и оженети и оние кои се во долги врски“ вели Лолита од Берлин.
Малолетничката лажела дека има 19 години за да има секс со нив.
„На мојата пријателка еден од фудбалерите и понуди 1000 евра за орален секс…“ открива извесна малолетничка со име Лолита.„Се срамам поради ова што го зборувам, ми се згади од тие луѓе, меѓу нив има и оженети и оние кои се во долги вр

Пронајдете не на следниве мрежи: