Galaxy NotePRO: Одговорот на iPad Air?

Loading...

Samsung ќе го лансира новиот Galaxy NotePRO таблет кон почетокот на идниот месец, односно на 4-ти февруари.Со него, корејскиот гигант конечно се надева дека ќе го вознемири Apple во светот на таблет уредите…
Мора да признаеме дека кога станува збор за 10 инчните таблети, без разлика што ново ќе добиеме од Android производителите, iPad Air сеуште е неприкосновен на врвот. Токму заради тоа, Samsung се реши за една поинаква тактика.
Повеќе на:gsm.mkСо него, корејскиот гигант конечно се надева дека ќе го вознемири Apple во светот на таблет уредите…
Мора да признаеме дека кога станува

loading...
Loading...