ГАЛЕРИЈА: Се отворија портите на Детското Кралство! Витези и принцези го окупираа Скопје!

Loading...

Вчера вечер витези и принцези го окупираа Скопје. Сѐ започна во Скопје Сити Мол, кога вратите од поставениот замок се отворија и приказната започна

loading...
Loading...