ГАЛЕРИЈА: Вработените во Мадам Тисо имаат главоболки од восочната фигура на Ники Минаж!

Loading...

Пејачката Ники Минаж, неодамна доби своја восочна фигура во познатиот музеј Мадам Тисо. Но, со оглед на тоа што фигурата на популарната пејачка е п

loading...
Loading...