Гечевски: „Неможам да кажам дека сигурно ќе играм, но сите опции се отворени“

Loading...

„Денешниот ден тешко дека некогаш ќе го заборавам. Телефонот не престана да ми звони, имав повеќе од сто повици, и сите до еден беа поврзани со апелот што до мене го упатија кошаркарските репрезентативци…“Денешниот ден тешко дека некогаш ќе го заборавам. Телефонот не престана да ми звони, имав повеќе од сто повици, и сите до еден беа поврзани со апелот што до мене го упатија кошаркарските репрезентативци. Тешко е човек да остане имун на еден таков гест и да се остане на одлуката за пензија, особено што доаѓа од мои пријатели со кои со години сум делел добро и лошо. Поради тоа, се договорив во текот на утрешниот ден да имам состанок со директорот на репрезентација Илија Мерџановски и, најверојатно, со селекторот, на кој ќе ја разгледаме ситуацијата и евентуалната можност да се приклучам на репрезентативците кои веќе тренираат.
Повеќе на ТЗМ.МК Денешниот ден тешко дека некогаш ќе го заборавам. Телефонот не престана да ми звони, имав повеќе од сто повици, и сите

loading...
Loading...