Геј афера го потресе познат италијански фудбалски клуб!

Двајца фудбалери на клубот на ЛациоКеита и Патрик, на социјалните мрежи објавија дека се во врска.Следбениците на Римскиот тим, важат за расисти и фашисти, па сигурно нема да им се допадне оваа вест,
Кеита и Патрик објавија фотофрафија на која се држат за рака а во коментар се наоѓаат срциња.
Сепак не е есосема јасно која е поентата на оваа фотографија и дали фудбалерите сакале само да се пошегуваат или навистина се во врска, но медиумите во Италија се се погласни за нивната геј врска.
Кита се наоѓа на самиот „праг„ на излез од клубот на Лацио, па така останува сам Патрик да „војува„ со своите навивачи.
Следбениците на Римскиот тим, важат за расисти и фашисти, па сигурно нема да им се допадне оваа вест,
Кеита и Патрик објавија фотофрафија н

Пронајдете не на следниве мрежи: