Генерален реизбор на судии, ќе има или не?

Генерален реизбор на судии, ќе има или не? Е прашањето на кое од владините претставници се добиваат различни одговори. Зоран Заев во кампањата го најави реизборот, Бујар Османи го демантира. Кој лаже?

Пронајдете не на следниве мрежи: