ГИ ИСКАРА СИТЕ ВО СТУДИОТО: Погледнете што оваа натпреварувачка имаше истетовирано на грбот…

Loading...

Натпреварувачката Александра Димитријевиќ го воодушеви жирито на „Пинк ѕвездите“, но и докажа дека е голем фан на Светлана Цеца Ражнатовиќ. Таа кажа дека на грбот има тетовирани стихови од песна на Цеца. Со оглед дека е нејзин голем фан првата песна која ја отпеа беше токму нејзина „Пустите ме да га видим“ и веднаш го плени жирито.Александра сакаше да и каже на Цеца неколку зборови. „Светлана е дефинитивно мојот живот! Имам доказ на грбот!“
Таа потоа ги покажа стиховите кои ги компонирала Марина, а ги отпеала Цеца: „Ќе го задржам правото да ти го преведам името на сите светски јазици и на секој од нив да значи љубов“. Александра има и тетоважа под клучната коска која гласи: „Само Господ може да ми суди“.
Жељко веднаш го спушти своето столче! Публиката во студиото и Милан беа изненадени, а Жељко рече:
„Кога викате уа, дојдете седнете тука, па вие работете“.

Харис застана во одбрана на Жељко.
 „Жељко мисли дека првата песна беше одлична и смета дека Александра дозволи славата од првата песна да ја понесе во втората па со тоа го намали квалитетот на пеење“.
Милан на Жељко му потврди дека и тој ако бил во публика ќе викал „уа“ а, пак, Цеца рече: „Изненадена сум што Жељко го спушти столчето! Уште и реагирав!“.Александра сакаше да и каже на Цеца неколку зборови. „Светлана е дефинитивно мојот живот! Имам доказ на грбот!“
Таа потоа ги по

loading...
Loading...