Ги налути Рада и Гранд: Погледнете што направи Харис Берковиќ!

Loading...

Рада Манојловиќ и Харис Берковиќ постојано имаат турбуленции во врската, а овој пат настанал проблем кога пејачката дознала дека Харис ѝ работи зад грб. Имено, тој одел на состаноци и без Рада договарал влез во ријалити шоу.Организатор на ријалити го контактираше Харис Берковиќ и му понуди да влезе за висок хонорар.
„Го убедуваа да влезе со Рада и му рекоа дека за тоа ќе добие многу пари. Од него продукцијата очекува да ја убеди Рада, иако тој им објасни дека таа многу работи и дека не сака да ги откажува настапите. Потоа му предложија да влезат како ВИП пар на неколку недели, а дека Рада ќе може да излезе кога ќе има настап, што на Харис многу му се допадна“ – објаснува близок извор на Харис.
„Тој ѝ објасни сѐ на Рада, меѓутоа таа не сака ни да слушне. Не само што не сака да биде ријалити ѕвезда, туку нема време за губење. Вели дека вложила многу работа и труд во кариерата за да го прокоцка тоа во ријалити. Дури и му се налути што одеше на состаноци без нејзино знаење. Ниту во Гранд не беа одушевени со оваа одлука“ – завршува изворот.Организатор на ријалити го контактираше Харис Берковиќ и му понуди да влезе за висок хонорар.
„Го убедуваа да влезе со Рада и му реко

loading...