ГИ ШОКИРАШЕ ФАНОВИТЕ: Што прави бремената Сека?

Loading...

Не и прилега на една трудница. Полека вози немој да паднеш. Не ти требаат овие работи…. Се само дел од коментарите кои ги доби под објавената спорна фотографија на Инстаграм.Сека  Алесиќ, со години се обидувала да остане бремена. Сега кога конечно е бремена, изгледа дека не внимава многу. Таа на Инстаграм објави слика на која е во ролшуи. Под сликата има лавина од коментари зошто таа не мирува додека е во вториот месец од бременоста.
Погледнете ја сликата на втората страна…

Сека  Алесиќ, со години се обидувала да остане бремена. Сега кога конечно е бремена, изгледа дека не внимава многу. Таа на Инстаграм објави сл

loading...
Loading...