Ги уапсиле зошто се бакнувале на Фејсбук

Loading...

Двајца тинејџери од Мароко се уапсени затоа што на Фејсбук објавиле фотографија како се бакнуваат.Станува збор за момче на 15 и девојче на 14-годишна возраст кои пред зградата на нивното училиште во градот Надар, биле фотографирани од нивни пријател.
Тие се уапсени од полицијата под обвинение за „повреда на јавниот морал и пристојноста на јавно место“.
Полицијата интервенирала кога сликата поставена на Фејсбук се појавила на страниците на локален весник.
Не се знае дали сликата е украдена од социјалната мрежа или пак некој ја доставил директно до весникот. Станува збор за момче на 15 и девојче на 14-годишна возраст кои пред зградата на нивното училиште во градот Надар, биле фотографирани од нивни приј

loading...
Loading...