Гинисовиот рекорд – „Правете чај, а не војна!”

Loading...

Во Дубаи е урнат Гинисовиот рекорд во правење чај.Најголемата чаша чај го го урна светскиот рекорд.
Под мотото на ,,Правете чај , а не војна!“, вчера беше направена најголемата чаша во ,,Глобалното село” во Дубаи.
138 готвачи подготвија 5.000 литри чај.
 
Најголемата чаша чај го го урна светскиот рекорд.
Под мотото на ,,Правете чај , а не војна!“, вчера беше направена најголемата чаша в

loading...
Loading...