Главата му стоела на 180 степени: Погледнете како изгледа момчето кое гледаше наопаку

Loading...

Животната приказна на момчето од Индија кое поради преголем врат и редок деформитет на грбот секој ден му било вистинско мачење, добила пресврт благодарение на добрите луѓе.Махендра Аривар (12), конечно се оперирал и тоа му го промени животот.
Детенцето конечно ќе може да го исправи својот врат и глава. Пред хирушкиот зафат, неговиот живот бил ноќна мора.

Момчето не можело да оди во училиште и било приморано цело време да биде дома. Не било способно да оди, а не било во состојба ни самостојно да јаде и да оди во тоалет.
Родителите се пресреќни што нивниот син конечно ќе изгледа нормално и ќе живее како и секое друго дете.Махендра Аривар (12), конечно се оперирал и тоа му го промени животот.
Детенцето конечно ќе може да го исправи својот врат и глава. Пред хи

loading...