Глетка која шокира: Преубавата Ирина се бања со свињи?

Loading...

Свињите на популарниот остров Биг Мејџор Кеј на Бахамите уживаат во вистински рај, бидејќи таму се заштитен вид, а за нивното дополнително уживање се погрижи Ирина Шајк која си играше со нив во морето.Манекенката уживаше на Бахамите, а не пропушти да го посети таканаречениот Свински остров, каде главна атракција се токму овие животни.
Погледнете како уживаше таа со нив…

 

 Манекенката уживаше на Бахамите, а не пропушти да го посети таканаречениот Свински остров, каде главна атракција се токму овие животни.
Пог

loading...
Loading...