СО КОДОШИ ЛИ БЕ МИЦКОВСКИ САКАШ ДА ЈА ПРЕЗЕМЕШ ВЛАСТА???

Loading...

ДОКАЗ објави интересни документи, поврзани со Димитар Димовски е десна рака на Мицковски, член на Извршниот Комитет на ВМРО ДПМНЕ, бизнис партнер на Мицковски, инаку полициски кодош… овој функционер да ми ти бил драги членови на партијата доброволно ја кодошел својата партија на ДБК…
Инаку овие документи биле употребени од страна на Божиновски во аферата Шпиун која се случи во 2013 година, да се рекерита помеѓу другото и „Глумец“.
Па тој уплашен за себе отишол и ги пријавил во полиција заканите… Повеќе за тоа, детално на следниот линк: СЕ ЗА ДОСИЕ ГЛУМЕЦ,  и на следнава врска КОЈ Е КОЈ ВО АФЕРАТА ШПИОН

Извор: Глумец

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...